Algemene vragen

Binnen Printvers kun je een aanvraagformulier invullen. Je kunt ook contact opnemen met info@printvers.nl. We gaan ermee aan de slag en komen er zo snel mogelijk bij je op terug.
We zijn te bereiken via telefoon, mail en chat. 088 - 178 0840, info@printvers.nl. Daarnaast kun je ook heel makkelijk het contactformulier invullen. Twijfel niet als je vragen hebt, we helpen je graag verder!

Vragen over de betaling

Alle facturen van je bestellingen zijn te vinden in je eigen account. Rechtsboven in je scherm ga je naar ‘mijn gegevens’. Alle facturen staan onder het tabblad ‘mijn bestellingen’.

Vragen over de bestelling

Van elke bestelling worden alle bestanden gecontroleerd. Mocht er een kleine aanpassing nodig zijn, dan doen wij dit zelf. Wanneer er grote aanpassingen nodig zijn nemen we contact met je op. We zullen je uitleggen wat het probleem is en aangeven hoe dit het beste opgelost kan worden.
In Printvers staan alle vaste templates en bestanden die voor Printvers beschikbaar zijn. Wil je een ander bestand? Aan de hand van onze werktekeningen kan je gemakkelijk een bestand opmaken dat aan alle voorwaarden voldoet. Liever een bestand op laten maken door een ontwerpstudio? Onze ontwerpers verzorgen graag de vormgeving voor je bestanden. Vul het aanvraagformulier in of mail naar: info@printvers.nl, we helpen je graag verder!
Bij bestellingen onder de €100,- rekenen wij €5,95 verzendkosten. Boven de €100,- rekenen wij geen verzendkosten.
De werktekeningen zijn te vinden op onze werktekeningen pagina. Hier kun je alle werktekeningen per product vinden en downloaden.
De aanleverspecificaties staan op de aanleverspecificaties pagina. Hier staat alle uitleg over het opmaken en aanleveren van de bestanden.
We zorgen er altijd voor dat pakketten veilig worden verzonden, helaas kan er altijd iets misgaan. Dat is vervelend en we willen dat graag oplossen. Neem daarom even contact op, dan helpen we je verder. info@printvers.nl of 088 - 178 0840.
We werken met vaste oplages, het is helaas onmogelijk om een andere oplage aan te geven of te bestellen. We kunnen wel een offerte opstellen voor een afwijkende oplage, dat is geen enkel probleem. Neem daarvoor contact op met: info@printvers.nl of vul het aanvraagformulier in.

Vragen over de verzending

Bij Printvers kun je kiezen uit verschillende levertijden. De deadline ligt bij ons op 10:00, dat is dan de eerste werkdag. Wanneer een bestelling na 10:00 bij ons binnenkomt telt de eerstvolgende werkdag als dag 1. Voor enkele producten en lage oplages is het mogelijk om tot 15:00 aan te leveren en de volgende dag de bestelling geleverd te krijgen.
Dat is alleen te zeggen bij de SPOED voor 11:00 verzending, dan wordt de bestelling voor 11:00 geleverd. Bij de andere verzendingen is het afhankelijk van de route die PostNL rijdt. Zit het afleveradres aan het begin van de route dan zal het drukwerk waarschijnlijk in de ochtend geleverd worden. Zit het afleveradres aan het einde van de route dan zal het drukwerk in de middag of avond worden geleverd. PostNL levert tussen 9:00 en 18:00, de bestelling zal dus tussen deze tijd geleverd worden.
Verschilt het factuuradres van het bezorgadres of ben je overdag niet thuis? Je kunt een ander afleveradres doorgeven waar de bestelling geleverd moet worden. Bij stap 3 in het bestelproces kun je een ander adres toevoegen.
Dit is natuurlijk nooit de bedoeling, mocht dit toch voorkomen dan zullen we proberen je van tevoren te informeren. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat er iets mis is gegaan bij het verzenden buiten onze macht om. Is je levering te laat? Dan raden we je aan om contact op te nemen, we zullen proberen om het zo goed mogelijk op te lossen. Onze klantenservice zal direct gaan uitzoeken wat er aan de hand is en dit ook weer terugkoppelen aan je. Dan gaan we alsnog proberen om de bestelling zo spoedig mogelijk op het afleveradres te krijgen of we zoeken naar een andere gepaste oplossing.
Bij Printvers betaal je €5,95 verzendkosten bij bestellingen onder de €100,- (excl. BTW) met een budgetverzending. Al onze verzendingen zijn standaard verzekerd, zo ben je ervan verzekerd dat het drukwerk in perfecte staat aankomt.

Klachten

Wanneer je niet tevreden bent kun je dit altijd aan ons doorgeven: info@printvers.nl. Wij nemen klachten zeer serieus en gaan altijd op zoek naar een gepaste oplossing.
Wij leveren altijd de beste kwaliteit, maar het kan voorkomen dat je bestelling niet overeenkomt met de verwachtingen of dat er iets mis is gegaan. Dit kan verschillende oorzaken hebben en wij gaan voor je uitzoeken waardoor dit komt. We staan garant voor de fouten die we maken. Neem daarom bij klachten en fouten contact met ons op, dan kunnen we samen tot een oplossing komen.
Is je levering later dan verwacht? Laat het ons weten via info@printvers.nl, dan gaan we kijken waar het fout is gegaan en wat de beste oplossing is.

Vragen over het aanleveren van bestanden

De grafische programma’s van Adobe hebben onze voorkeur voor de opmaak van drukwerk. Adobe InDesign, Adobe Illustrator en Adobe Photoshop zou je kunnen gebruiken. Mocht je er niet uitkomen dan kun je altijd contact met ons opnemen of onze studio een bestand laten opmaken.
Ja, elk design heeft een eigen orderregel nodig. We kunnen lage prijzen aanbieden doordat we veel bestellingen met elkaar combineren op grote vellen. Je betaalt dus maar één keer opstartkosten wanneer je bijvoorbeeld 5.000 dezelfde flyers besteld. Je reserveert dan eigenlijk een plaats op het drukvel. Heb je twee designs dan reserveer je ook twee plaatsen op het drukvel en betaal je twee keer opstartkosten.
We controleren alle aangeleverde bestanden. Wanneer de bestanden niet helemaal aan onze eisen voldoen nemen we contact met je op en zullen we doorgeven wat er niet goed is. Uiteindelijk kun je zelf beslissen of je iets met onze opmerking doet, wil je toch doorgaan met je bestelling dan kan dat ook. Wij geven enkel advies en de keuze ligt bij jezelf. Op het moment dat de bestanden goed zijn nemen we de bestelling in behandeling. De bestandscontrole bestaat altijd uit het controleren van de volgende punten:
  • Gebruik van RGB kleuren
  • Aanwezigheid van afloop en tekstmarge
  • Formaat van het bestand
  • Resolutie van onderdelen in het bestand
We zullen het ook altijd melden wanneer we twijfels hebben over andere onderdelen in het bestand.